Erhan Masovic naar Club Brugge

Club bereikte een akkoord met FK Cukaricki over de overgang van Erhan Masovic (18). De Serviër tekent een contract voor 4 jaar bij Club Brugge.

Masovic komt uit de jeugdopleiding van zijn moederclub FK Cukaricki. De beloftevolle centrale verdediger, die ook op de nummer 6-positie uit de voeten kan, staat dicht bij een plaats in de Servische nationale ploeg. Hij haalde caps bij alle nationale jeugdelftallen.

Masovic tekent een contract voor 4 jaar bij Blauw-Zwart. Na Acolatse en Mera is het de derde Brugse versterking met het oog op volgend seizoen.

Milan Lesnjak, ex Club Brugge en voormalig trainer en hoofd jeugdopleidingen FC Cukaricki: “Ik ken Erhan goed, ik haalde hem uit onze jeugdopleiding en hij speelde vorig seizoen enkele wedstrijden onder mijn hoede bij het eerste elftal. Erhan is een technische sterke, gedisciplineerde voetballer die goed is met het hoofd. Ofschoon hij zijn mannetje staat in elk duel is hij eerder een voetballende verdediger die sterk is in het uitvoetballen, waardoor hij ook als defensieve middenvelder kan spelen. Het is een echte teamspeler en ik ben er zeker van dat hij klaar is voor deze volgende stap.”

Related articles