eSporters Club beiden goed op dreef

Zowel nationaal als internationaal nadert het FIFA19-seizoen zijn ontknoping. Terwijl Miran in de ePro League aan kop staat op enkele speeldagen van het einde van de reguliere competitie, staat Geoffrey Meghoe steeds hoger op de wereldranking in Xbox.

Dit weekend won Miran Salim opnieuw in de ePro League. Tegenstander KRC Genk maakte het op het einde nog spannend, maar kon niet verhinderen dat er opnieuw gewonnen werd. Met 24 punten uit 11 matchen blijft Club Cercle en Kortrijk voor en is het bijna zeker van deelname aan de Play-Offs. Bekijk de spannende topper hier terug:

Geoffrey Meghoe kon zich niet plaatsen voor de volgende FUT Champions Cup (een offlinetoernooi dat elke maand plaatsvindt) na een loting tegen Huge Gorilla en Herozia, twee wereldtoppers. In de Weekend League gaat het dan weer steeds vlotter. Na een 7de plaats op Xbox 2 weken geleden, eindigde Geoffrey vorig weekend op de 6de plaats. Volg hem deze week op twitch.tv/eclubbrugge om zijn wedstrijden én zijn rewards te bekijken!

 

Meer info over eSports en Club: https://www.clubbrugge.be/nl/club-brugge-esports

Related articles