Etixx Sports Nutrition partner van Club Brugge

Club Brugge en het Belgische Etixx Sports Nutrition (merk van Omega Pharma) zijn trots om hun nieuwe partnership aan te kondigen vanaf het seizoen 2013 – 2014.  

Deze overeenkomst geldt voor de komende 3 seizoenen. Etixx zal voortaan de voetballers van Club Brugge voorzien van de hoogkwalitatieve Etixx producten (sportvoeding en –voedingssupplementen) en zorgt voor een individuele begeleiding op maat. Tegelijk zal Club Brugge een belangrijke partner worden in de ontwikkeling van nieuwe en vooruitstrevende Etixx producten.

Dominik De Vreese, Marketing Manager van Etixx Sports Nutrition, benadrukt de opportuniteit van dit nieuwe partnership voor beide partijen.
“ Etixx Sports Nutrition heeft om verschillende redenen beslist om dit volwaardige partnership met Club Brugge aan te gaan. Club Brugge heeft al bewezen een heel betrouwbare club te zijn voor hun partners. Bovendien delen Etixx en Club Brugge dezelfde waarden, sterktes en doelstellingen: we willen de beste zijn op een gezonde manier, door dag na dag de hoogste kwaliteit na te streven .”

Siebe Hannosset, Sports Performance Coach van Club Brugge, is even opgetogen met het nieuwe partnership met Etixx.
“ Ik ben heel blij om deze samenwerking met Etixx te mogen aankondigen. Door dit partnership verzekeren we ons van een hele wetenschappelijke en professionele aanpak van sportvoeding en –supplementen, wat volledig in de lijn ligt met de noden en doelstellingen van ons team. Dankzij deze deal beschikken we over het volledige Etixx gamma met enkel topproducten. Deze zijn cruciaal voor het sportieve succes van onze spelers op het veld.”

Related articles