Fandag 2017: De grootste ploegfoto

Zoals de traditie het wil houden we net voor aanvang van het nieuwe seizoen onze fandag. Dit jaar zal deze doorgaan op 16 juli 2017. Naast de traditionele spelersvoorstelling en de verschillende partneractiviteiten gaan we dit jaar voor de Grootste Ploegfoto!

De grootste wat? De grootste ploegfoto! Elk jaar nemen we, met de nieuwe kern, een ploegfoto voor de Noord tribune. En elk jaar is deze leeg. Dit jaar willen het anders doen. Dit jaar gaan we die lege tribune vullen met onze sterkste troef: de 12de man! We vragen jullie dan ook om massaal af te zakken naar de fandag met zoveel mogelijk Blauw-Zwarte attributen. Haal dus die sjaals en vlaggen uit de kast en hul je van kop tot teen in de mooiste kleuren van het land. 

Als we over  de 12de man en sfeer spreken, spreken we natuurlijk ook over Blue Army. Zij zullen de Noord voorzien van een tifo, precies zoals op topmatchen vaak het geval is. Ook de verschillende partners zullen meehelpen iedereen (nog meer) Blauw en Zwart te krijgen. Vergeet dus zeker niet overal eens langs te gaan.

Leo Van der Elst, ex-speler van Club en al jaren de presentator van ClubTV Live, zal samen met Rik Verheye, Club-supporter pur sang en bekend van de Callboys, het hele gebeuren begeleiden met de nodige commentaar, terwijl de interactie met de fans ook niet vergeten zal worden. Zet de datum dus met fluo in je agenda en zorg dat je er zeker bij bent!

Related articles