Fandag 2017: Programma

Op 16 juli wordt de 18de jaarlijkse Fandag van Club Brugge gehouden. Naast de poging om de Grootste Ploegfoto te maken, is er natuurlijk nog heel wat te doen. Zo kan je een blik achter de schermen krijgen tijdens onze rondleidingen en staat er bijvoorbeeld ook een match met members en oud-spelers op het programma. 

Van 10u tot 13u kan je aan de blauwe en de zwarte tour deelnemen. Elke tour toont je een andere kant van Club Brugge. Met de zwarte tour kan je de burelen in de Klokke ontdekken, terwijl de blauwe tour je dan weer gidst doorheen het Jan Breydelstadion. Van de kleedkamers tot de vernieuwde 3de verdieping in de West, je ziet het allemaal. 

Om 13u krijgen een aantal Club 1891 members de kans om een potje voetbal te spelen op de heilige grond van Jan Breydel. Niet zomaar een potje voetbal, want zij zullen samen met oud-spelers van Club, zoals Birger Maertens en Khalilou Fadiga, vechten voor de overwinning in deze 'once of a lifetime' match. Een echte unieke kans, waar iedereen die CLUB 1891 member is zich kan voor inschrijven t.e.m. maandag 10 juli. Het inschrijvingsformulier vind je hier

Om half twaalf is er een signeersessie gepland met de oud-spelers en later die dag kan je ook nog een handtekening bemachtigen van onze huidige helden. Verder zijn er doorlopend verschillende activiteiten bij onze partners en voorziet de supportersfederatie de hele dag catering om de hongerigen en dorstigen te spijzen

Om half 3 start dan de spelersvoorstelling met aansluitend het nemen van de grootste ploegfoto. Trek je meest blauw-zwarte plunje aan en zorg dat je tijdig in de Noortribune zit!

 

Programma Fandag

10u00-18u00

Fandag (diverse activiteiten door Club Brugge en zijn partners)

10u00-13u00

Rondleidingen:

 

Blauwe Tour (Jan Breydelstadion)

 

Zwarte Tour (De Klokke)

11u30-12u30

Signeersessie oud-spelers

13u00-14u00

Wedstrijd members - oud-spelers (Jan Breydelstadion)

11u00-20u00

Catering Supportersfederatie onder de Noordtribune

14u30-15u00

Spelersvoorstelling + ploegfoto op hoofdveld

15u30-17u00

Signeersessie

 

Related articles