woensdag 4 juli 2018 17:15

Fandag: Ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Op zondag 8 juli 2018 vindt de jaarlijkse fandag van Club Brugge plaats. Ook rolstoelgebruikers en andersvaliden zijn op zondag 8 juli van harte welkom op deze feestelijke opener van het nieuwe seizoen. Club Brugge Foundation en SFCB on Wheels zorgen er namelijk voor dat ze volwaardig kunnen mee genieten van het feestgebeuren.

Voorbehouden parkeerplaatsen

Supporters die in het bezit zijn van een geldige blauwe parkeerkaart voor personen met een handicap kunnen zich tijdens de Fandag van zondag 8 juli parkeren op Parkings Oost 2 en Oost 3. Deze parking is bereikbaar via de Koning Leopold III-laan, ter hoogte van de bowling. Een steward zal u hier verder helpen.

Aangepaste rondleidingen

Om 10u00 en om 11u30 zijn er aangepaste rondleidingen voorzien voor de rolstoelgebruikers. Een stadiongids van Club Brugge neemt jullie langs een volledig rolstoelvriendelijk parcours op verschillende unieke locaties in het stadion. Wie wil deelnemen aan deze rondleiding kan zich om 10u00 en om 11u30 aanmelden aan de ingang van de rolstoelzones in de Noord-Westhoek van het Jan Breydelstadion. De volledige rondleiding duurt ongeveer 1 uur.

Activiteiten op hoofdterrein volgen vanuit de rolstoeltribunes

In de namiddag kunnen alle rolstoelgebruikers terecht in de rolstoelzones in de Westtribune (voor vak 116) en de Noordtribune (voor vak 211) om de activiteiten op het hoofdveld te volgen.

  • Vanaf 13u00 kan je er de onderlinge wedstrijd tussen de Club Brugge Dames volgen.
  • Om 13u40 zorgen de Romeo’s ongetwijfeld voor een energiek topoptreden.
  • Om 14u30 verwelkomen we de spelers van Club Brugge voor de spelersvoorstelling.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in