#FCSCLU: Club vanmorgen afgereisd naar Salzburg

Na de 3-1 overwinning tegen Racing Genk reisde Club Brugge vanmorgen met een goed gevoel af naar Salzburg, waar Blauw-Zwart morgenavond tegen FC Salzburg zijn terugwedstrijd in de 1/16de finale van de UEFA Europa League speelt.

De Brugse delegatie verzamelde vanochtend in de luchthaven van Oostende. Rond 10.30 uur werd koers gezet richting Salzburg, waar de Bruggelingen kort na de middag landden onder een lichte bewolkte hemel bij een temperatuur van acht graden.

 

Thibault Vlietinck en Jelle Vossen keren na lang blessureleed terug, Clinton Mata is niet hersteld na zijn blessure van afgelopen zondag en reisde dus niet mee af naar Oostenrijk.

 

Club is in elk geval met vertrouwen naar Salzburg vertrokken. “Het zal een match op Champions League-niveau worden", aldus CEO Vincent Mannaert. “De resultaten van Salzburg liegen niet, een ploeg met een zéér sterke thuisreputatie. We hebben vorige week een goede uitgangspositie verworven, die moeten we nu trachten te verzilveren. We gaan naar Salzburg met de intentie om een doelpunt te maken. We kunnen niet speculeren op een gelijkspel."

 

Na de landing in Salzburg reisde de Brugse delegatie door naar het hotel. Vanavond volgt om 18.15 uur de persconferentie met Ivan Leko & Siebe Schrijvers en vanaf 19.00 uur traint Club in de Red Bul Arena. De match tegen FC Salzburg wordt morgenavond afgetrapt om 18.55 uur. Club zal op de vocale steun kunnen rekenen van naar schatting 2000 fans.

Related articles