Geniet nog tot 20/01 van voorrang op tickets voor de Europa League

Club lootte FC Salzburg in de 1/16de finale van de Europa League. De Oostenrijkers zijn ongeslagen in Europa en komen op 14 februari naar Jan Breydel. Als beloning voor jullie trouwe steun in de Champions League worden de ticketprijzen voor deze match bewust laag gehouden.

Een vol Jan Breydel is een kracht die Club ook dit seizoen al mocht benutten in Europa, met mooie wedstrijden tegen Atlético, Dortmund en Monaco tot gevolg. Ook na Nieuwjaar wil Blauw-Zwart zijn twaalfde man massaal terugzien in Europa. Daarom houdt het de prijzen laag.

PRIJZEN

Clubfans die dit seizoen een abonnement hebben en ook een mini-abonnement voor de Champions League namen, kunnen in de voorrangsperiode al vanaf €10 de wedstrijd bijwonen. Voor abonnees zonder mini-abonnement, liggen de prijzen €5 hoger. Alle prijzen vind je hieronder.

 

Rolstoelgebruikers, slechtziende personen en andersvaliden betalen het tarief geldende in de West Beneden (€15, €20 of €25) naargelang de formules hierboven beschreven.

HOE KOPEN

Nog tot en met zondag 20 januari hebben abonnees voorrang op hun plaats in het Jan Breydelstadion aan voordeeltarrief. Op 24 januari start dan de vrije verkoop. Tickets voor deze wedstrijd kunnen enkel online gekocht worden via tickets.clubbrugge.be!

Related articles