maandag 28 maart 2022 19:30

Geslaagde 3de editie van Club Brugge Foundation Stadium Run

Afgelopen zaterdag 26 maart vond de 3de editie van de Club Brugge Foundation Stadium Run plaats in, rond en dwars doorheen het Jan Breydelstadion. Over de ganse dag verspreid kwamen in verschillende startwaves 688 enthousiaste lopers en wandelaars genieten van een uniek parcours langsheen enkele uitzonderlijke ruimtes van het Jan Breydelstadion.

Uniek parcours doorheen Jan Breydel & Olympiasite

Club Brugge Foundation profiteerde van het voetbalvrij weekend om de deuren van het Jan Breydelstadion wagenwijd open te zetten voor de fans. Na een corona-onderbreking van 3 jaar werd de 3de editie van de Stadium Run opnieuw een succes.

De 1891m Run & Walk bracht de wandelaars en lopers langs verschillende uitzonderlijke ruimtes van het Jan Breydelstadion die anders niet toegankelijk zijn voor het publiek. Onder meer de spelerstunnel, perszaal, Club Museum, veiligheidstoren, het spelershome en de kleedkamers werden aangedaan. Tot slot werd de heilige grasmat van het Jan Breydelstadion bezocht!

De lopers die de uitdaging van de Isagenix 5km Fun Run aangingen kregen een uitgebreidere tocht voorgeschoteld doorheen de Olympiasite, met ook nog een bezoekje aan de kantoren van het administratief centrum De Klokke, rondom de oefenvelden, de fitness en kantoren van Club NXT en de luxueuze Open Business Seats op het derde verdiep van het logegebouw.

Extra animatie langs parcours

Tijdens deze 3de editie van de Stadium Run werd extra ingezet op animatie langsheen het parcours. Van opzwepende doedelzakklanken & drums, DJ-beats in de spelerstunnel, levensgrote fotoborden van de Clubspelers in de kleedkamer tot een foto nemen met de echte kampioenenbeker bij het betreden van de heilige grasmat van het Jan Breydelstadion!

Naar het einde van de omloop was een heuse blauwe ‘Color Street' voorzien.

Spelersbus bijzondere aanvulling

Dankzij Travel Partner Keolis werd ook de enige echte spelersbus van de A-kern - die op wedstrijddagen de spelers naar de wedstrijden brengt - toegevoegd aan het parcours. Een unieke ervaring voor jong en oud om hier eens door te lopen.

Fun(d)raiser brengt 32.484 euro op voor het goede doel

Alle opbrengsten van deze Stadium Run zijn ten voordele van het goede doel: de sportieve projecten van Club Brugge Foundation waarmee jaarlijks meer dan 200 personen uit kansengroepen de mogelijkheid krijgen om op een aangepaste manier te sporten bij Club Brugge.

Dankzij de totale opbrengst van maar liefst 32.484 euro kan Foundation nog meer doelgroepen bereiken binnen hun No Heart No Glory-boodschap!

Dank aan alle sponsors

De Stadium Run werd mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Main Partner Isagenix, Event Sponsor Belfius en Suppliers Pepsi Max, Trek, Nakd en Keolis.

Ontdek alle foto's van de Stadium Run

Er werden tijdens de Stadium Run heel wat foto's genomen. Ontdek de fotoreeks van onze Clubfotografen via www.facebook.com/clubbruggefoundation of download jouw favoriete foto's hier in de beste kwaliteit.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in