Visual menu

dinsdag 28 september 2021 15:15

Gratis champagne? Reserveer uw plekje in The Sportsbar!

Alle resterende matchen van de Jupiler Pro League volgen vanuit uw persoonlijke seat, mét heerlijke catering en gratis drank? Het kan, want we hebben nog een paar plekjes vrij in onze gloednieuwe Sportsbar. Reserveer nu uw seat, krijg een gratis fles champagne Lanson bij uw eerste thuismatch én maak kans op een exclusief gesigneerd homeshirt! Deze actie loopt nog tot en met zondag 10 oktober.

Parkeer uw wagen op uw persoonlijke parkeerplaats, wordt met de shuttle afgezet aan Jan Breydel en stap binnen in The Sportsbar, onze nieuwste hospitalityformule. Vanaf anderhalf uur voor de match waant u er zich in een echte American Sportsbar. Tientallen tv-schermen met exclusieve voetbalcontent, een gezellige en sportieve setting, 5 foodruns aan uw persoonlijke tafel en vooral: liters gratis drank.

Klaar voor de wedstrijd? Pak nog snel een Bombay Gin en Schweppes Tonic in de hand, neem plaats in uw persoonlijke seat in Vak 423 en geniet van een potje topvoetbal. Driepunter op zak en zin in een feestje? Geen probleem, want tot 1 uur na de wedstrijd blijven de deuren van The Sportsbar geopend voor een geweldige afterparty aan de Pepsi DJ Booth. Ondertussen bekijkt u alle herhalingen, analyses en exclusieve interviews na de wedstrijd en geniet u na van een fantastische voetbalavond in Jan Breydel.

Gratis champagne en gesigneerd homeshirt!

Wilt u ook geen enkele Jupiler Pro League-match missen, genieten van een gratis fles champagne Lanson en kans maken op een exclusief gesigneerd homeshirt? Reserveer dan snel uw plekje in The Sportsbar!

Deze actie loopt nog tot en met zondag 10 oktober! Bezorg ons uw gegevens via onderstaand formulier en wij contacteren u binnen de 24 uur met de nodige info.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in