dinsdag 24 december 2019 11:15

Gratis en uniek kerstgeschenk voor alle ClubKids!

Deze week stelde Club Brugge een nieuw kinderboek voor, getiteld ‘De Beer en zijn sjaal’. Dit uniek voorleesverhaal gaat over clubliefde en respect voor elkaar, over de clubkleuren heen.

Omdat we deze warme boodschap willen delen met onze jongste Clubfans krijgen alle ClubKids een gratis boek van 'De Beer en zijn Sjaal' als kerstgeschenk!

Kom op donderdag 26 december van 16u tot 18u, voor de wedstrijd Club Brugge - Zulte Waregem, naar onze kerstmarkt op parking Noord van het Jan Breydelstadion en ontvang op vertoon van je lidkaart of ClubApp een gratis boek cadeau*.

Kan je niet aanwezig zijn op 26 december of kan je niet wachten om het verhaal te lezen? Dan kan je het nu al bekijken op debeerenzijnsjaal.be .

 

* Deze actie is enkel geldig tijdens de kerstmarkt van 26 december 2019, tussen 16u en 18u, op vertoon van je ClubKids-lidkaart of vertoon van de ClubApp. Er kan slechts 1 exemplaar per ClubKid worden opgehaald. Als je zelf niet aanwezig kan zijn, kan je jouw ClubKids lidkaart meegeven met iemand anders. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. OP = OP. Toegang tot de kerstmarkt is volledig gratis, ook voor wie geen wedstrijdticket heeft.

Ben jij nog geen lid? Download de Club Brugge app en registreer jouw kind vandaag nog volledig gratis!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in