zondag 22 augustus 2021 12:00

Club Brugge – Beerschot met alle abonnees!

Na anderhalf jaar zonder onze supporters en enkele maanden met een Fort Jan Breydel ‘light’ is het zondagavond eindelijk zover: Het Jan Breydelstadion zwaait de deuren open voor alle abonnees. Tijd om weer met z'n allen de 'We Are Bruges' te schreeuwen na de match of 'Ruud Ruud Ruud' te brullen bij een hoekschop. Zo verloopt 'de grote terugkeer'!

De stadionpoorten openen om 16.30 (2 uur voor de aftrap) en iedere abonnee zal twee keer gecontroleerd worden voor binnenkomst:

Controle 1: Covid Safe Ticket (geprint of in de Covid Safe App) + identiteitskaart. Wanneer kan je binnen in het Jan Breydelstadion? 

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test);
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.
  • Je bent jonger dan 12

Het Covid Safe ticket is verplicht vanuit de Federale overheid en voor iedereen haalbaar. Je dient de meest recente QR-code in te laten scannen (bv. Pfizer 2e / J&J enige). Heb je geen Covid Safe Ticket en kan je dus de wedstrijd niet bijwonen, dan telt deze match niet als een gemiste wedstrijd. Alle info over het Covid Safe Ticket kan je hier vinden.

Controle 2: Jouw abonnnement: Je Club Id of QR-code in de app.

Aangezien er een dubbele controle is vragen we alle supporters om tijdig naar de wedstrijd te komen. Hoe vroeger je komt, hoe kleiner de kans op een lange wachtrij. Bovendien trakteren Club & AB Inbev met enkele gratis vaten vanaf 16.30 (zolang de voorraad strekt) én warmt een DJ jullie op aan het supportersplein. Zodra je door de controles bent is een mondmasker en social distancing niet meer verplicht. Ook de Clubshop is vanaf nu bereikbaar vanuit elke tribune.

Voorlopig mogen we nog geen bezoekende supporters toelaten en is er geen vrije verkoop. Onze supporters kunnen ons dus ook niet steunen op verplaatsing.

Belangrijk!

AFRIT TORHOUTSE STEENWEG (N32) RICHTING KUST AFGESLOTEN IN AUGUSTUS

Door werken op de Expresweg aan de weghelft richting kust (begin augustus - begin september), komt het verkeer allemaal op de andere weghelft terecht waardoor er ernstige hinder is. Bovendien is de afrit Torhoutse Steenweg (N32) richting kust afgesloten. Het verkeer volgt een omleiding via de afrit aan Koningin Astridlaan. Richting E40 blijven alle op- en afritten beschikbaar.

Tegen eind augustus of begin september zijn de werken in de rijrichting kust afgerond waardoor die rijweg weer open zal gaan. Pas na het WK wielrennen (van 18 tot 22 sept) zullen de werken in de andere rijrichting (richting binnenland) opstarten. Ook dit zal een maand duren.

Samengevat: Kom op tijd, breng je identiteitskaart, Covid Safe Ticket én abonnement mee en laat Fort Jan Breydel opnieuw daveren op z'n grondvesten. We kijken er enorm naar uit om jullie weer met z'n allen te mogen ontvangen!

Extra vragen & antwoorden? Ask Club!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in