Visual menu

zondag 1 augustus 2021 16:00

Hans Vanaken: “De manier was niet het belangrijkste, gewoon de drie punten”

Hans Vanaken mocht op het uur invallen, nadien begon Club dominanter te spelen en scoorde uiteindelijk het winnende doelpunt via Eduard Sobol. Blauw-Zwart klopte de promovendus Union met 0-1.

“We hebben een goed gevoel omdat we met winst van het veld stappen. De match kon van onze kant wel beter zijn. De thuisploeg had misschien wel de beste kansen. Maar wij kwamen maar voor één ding en dat was de overwinning. De manier waarop was niet het belangrijkste, gewoon de drie punten. Union had zich vorig week al getoond en we wisten dat ze een hele goede tegenstander zijn. We waren daar in de eerste helft niet genoeg op voorbereid, we stond niet goed om het op te vangen. In de tweede helft hadden we wel meer controle. Als je de kansen bekijkt, dan is het misschien lichtjes gestolen.”

 

Club stuurde bij na rust en dat rendeerde. “We speelden een ander systeem in de tweede helft. We stonden verdedigend iets beter en waren achteraan rustiger aan de bal om beter de opbouw te verzorgen. En dat maakte het verschil in de tweede helft. We kwamen beter in de match waardoor we met de zege naar huis gaan.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in