Hans Vanaken: “Hebben onze momenten niet gepakt”

Hans Vanaken kon niet tevreden zijn met het gelijkspel tegen Kortrijk. De Limburger vond dat Club aanspraak maakte op de overwinning.

Text: 

“We kunnen hier niet veel mee. Ik denk dat wij de ploeg waren die moesten winnen. We hebben de eerste helft volledig gedomineerd zonder grote kansen, behalve die van Mats (Rits, nvdr) waar Kaminski uitpakt met een ultieme redding. In de tweede helft was het meer gevechtsvoetbal, maar dat weet je als je hier komt spelen. We hadden onze momenten moeten pakken, maar dat deden we jammer genoeg niet. We moesten op voorsprong komen en dat lukte ook, maar die goal werd afgekeurd. Ikzelf had daarna nog een goede kans, Openda had er ook twee, maar we maken we het niet genadeloos af.”

Hans Vanaken
Hans Vanaken

Club heeft nu al zes uitmatchen op rij niet meer kunnen winnen in de eigen competitie, maar voor Vanaken is dat nog geen reden tot paniek: “Ik schrik wel van de slechte reeks die we aan het neerzetten zijn, al moeten we ons geen zorgen maken. We hebben vandaag getoond dat we een match kunnen domineren. Maar 10 op 30 is absoluut niet genoeg. We moeten snel terug winnen.” (JDN)

Related articles