donderdag 21 februari 2019 22:45

Hans Vanaken: “Jammer dat onze mooie campagne zo eindigt”

Hans Vanaken was erg ontgoocheld na de nederlaag tegen Salzburg. Blauw-Zwart speelde vorige week erg sterk tegen Salzburg en Genk, maar kon die lijn in Oostenrijk niet doortrekken.

“Het was de bedoeling om dezelfde prestatie neer te zetten als vorige week tegen hen in de tweede helft. Het druk zetten lukte ook, want ze kwamen niet aan voetballen toe over de grond. Maar jammer genoeg was elke lange bal van hen gevaarlijk. Daar hebben we niet scherp genoeg op verdedigd.  We hebben het weggegeven in de eerste helft. We hebben nochtans wel kansen gekregen om voor te komen of om de aansluitingstreffer te scoren. We hadden er absoluut zin in en wisten hoe ze zouden spelen, maar dat is uiteraard geen garantie om te winnen. We hadden een mooie Champions League-campagne. Het is dan ook jammer dat ons Europees avontuur zo eindigt.”

Hans Vanaken
Hans Vanaken

De Gouden Schoen keek intussen al vooruit naar de topper van zondag. “Vorige week was een fantastische week voor ons, maar deze week is slecht gestart. Vanavond mag de teleurstelling groot zijn, maar vanaf morgen moeten we hard werken richting zondag. We moeten nu vol voor het kampioenschap gaan. We mogen nu niet alles weer slecht zien. We moeten de positieve punten onthouden en zondag vol voor de drie punten gaan. Het is lang geleden dat we op Anderlecht wonnen, maar dat zit niet in mijn hoofd. We moeten uitgaan van onze eigen kracht en dan hoeven we van niemand bang te zijn.” (SF)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in