Visual menu

zondag 16 mei 2021 21:15

Hans Vanaken: “Moeten niet naar de rest kijken”

Hans Vanaken begon opnieuw op de bank, maar viel in bij het begin van de tweede helft. De Limburger scoorde vanop de stip en bezorgde Club zo een 2-1 overwinning tegen Antwerp.

“Het was de bedoeling om hier de drie punten te pakken”, aldus Vanaken.”We hadden al eens kansen, maar dan kwam gisteren Racing Genk op twee punten met die late goal en dan weet je dat het zaak is vandaag absoluut te winnen. Als we zelf kampioen willen worden, dan moeten we niet naar de rest kijken en zelf goed zijn om de titel over de streep te trekken. Of ik extra zenuwen had omdat het zo lang duurde vooraleer ik de penalty mocht trappen? Nee, voor ik de bal neerleg, weet ik al waar ik ga trappen. Dan is het gewoon zaak die bal hard en precies te trappen.”

Hans Vanaken
Hans Vanaken

Vanaken begon voor de tweede opeenvolgende keer op de bank, maar reageerde kalm. “Natuurlijk wil je graag op het veld staan. Het is niet leuk om op de bank te zitten, maar ik ben blij dat ik de ploeg kon helpen met de winning goal. De coach had beslist wat meer behoudend te spelen op het middenveld en de ruimtes kleiner te maken.” (EV)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in