zondag 21 maart 2021 17:00

Hans Vanaken: “Te weinig scherpte in de box”

Na de 0-2-nederlaag tegen Antwerp ging Hans Vanaken op zoek naar verklaringen. De middenvelder kwam het dichtste bij een doelpunt, maar zag zijn poging via de onderkant van de lat opnieuw in het veld botsen.

“We maken twee individuele fouten en daarna kon Antwerp zijn geliefkoosde spel spelen. Die eerste goal is een slechte uittrap van De Wolf die ongelukkig bij Lamkel Zé terecht komt. Daarna krijgen we een strafschop tegen. Nu, wij hebben zelf ook te weinig gecreëerd. We kregen wel enkele halve kansen, maar in de box was er iets te weinig scherpte. We misten wat grinta. Het is frustrerend om zo te verliezen. Zeker als je weet dat je veel dominanter kan spelen tegen deze ploeg. De omstandigheden zaten ook niet mee. Enkele ballen die net niet goed vielen, een bal op de lat, …” 

Hans Vanaken
Hans Vanaken

Door de nederlaag telt Club nu 16 punten meer dan eerste achtervolger Antwerp. “Verliezen kan gebeuren, het is alleen jammer dat het tegen de tweede is. We moeten deze wedstrijd kunnen plaatsen en hier energie uithalen voor de volgende wedstrijd tegen Kortrijk”, besloot Vanaken. (RV)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in