zondag 3 oktober 2021 16:00

Hans Vanaken: “Tevreden met dat ene punt”

Club speelde 1-1 gelijk op Anderlecht en daar leken beide teams vrede mee te nemen. Hans Vaken was opnieuw dicht bij een doelpunt maar Van Crombrugge kon met een ultieme save de 0-2 voorkomen.

“Deze 1-1 is op zich geen slecht resultaat, al waren we naar Anderlecht gekomen om te winnen”, sprak Vanaken achteraf. “Maar als je de wedstrijd bekijkt, dan denk ik dat we tevreden mogen zijn met dat ene punt. Vooral in de tweede helft konden we te weinig dreigen en konden we niet onder hun druk uitkomen. We vonden de juiste mensen niet meer in de juiste positie en dat was gewoon niet goed genoeg. Daarentegen konden we dat wel in de eerste helft, maar ik zei het al: 1-1 is een terechte uitslag.”

Hans Vanaken
Hans Vanaken

Anderlecht brak in de eerste helft enkele keren door, maar Club kon lange tijd de nul houden. “Anderlecht heeft bewezen dat ze een goede ploeg zijn en vonden inderdaad de ruimte achter onze verdediging, iets wat we bij de rust wat bijgesteld hebben. Desondanks konden ze een kwartier voor tijd toch nog gelijk maken omdat we ietsje minder scherp reageerden op die pass op Raman. Op een gegeven moment moet je dan tevreden zijn met één punt als je het wedstrijdverloop ziet. Normaal krijg je minstens nog een kans om nog een keer te scoren, maar dat was voor ons daarnet niet het geval dus kozen we voor dat ene punt.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in