zondag 20 december 2020 16:30

Hans Vanaken: “Vandaag niet het niveau kunnen doortrekken”

Hans Vanaken kon Club deze keer niet aan goals of assists helpen. Blauw-Zwart domineerde wel, maar was niet efficiënt en slikte uiteindelijk een fatale tegengoal.

“Het was niet de match van de grote kansen", aldus de Limburger. "Zij hadden er eentje met Yaremchuk en één in de tweede helft met een kopbal op de lat. Voor de rest probeerden wij het spel te maken. We zochten de openingen en die vonden we. Maar op het laatste moment viel de bal niet goed of was de laatste pass net niet goed genoeg. We hadden niet het geluk dat de bal net in onze voeten viel en dan verliezen we uiteindelijk de match met een owngoal. Als er een ploeg verdiende om te winnen, dan waren wij het wel. We waren beter en dominanter. We hadden meer mogelijkheden om te scoren. Zij misschien de grootste, maar wij de meeste. Jammer, want als je deze match tien keer speelt dan win je acht keer."

Hans Vanaken
Hans Vanaken

Club had wel kansen genoeg om te scoren. “Je had twee kopballen van Ricca en mij, in de tweede helft Rits die inviel en twee keer voor de keeper kwam. We hebben onze kansen gehad. We moeten efficiënt zijn in zo’n wedstrijden en dat was vandaag niet het geval. Dit was niet onze beste wedstrijd, zeker niet van de laatste weken. We zaten in een goede flow en vandaag hebben we dat niveau niet kunnen doortrekken. Maar uiteindelijk was het wel een match die je kon winnen.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in