zondag 23 januari 2022 16:00

Hans Vanaken: “We waren de betere vandaag”

Hans Vanaken reageerde ontgoocheld na de wedstrijd omdat Club de wedstrijd niet eerder besliste. Blauw-Zwart was continu dominant en had voldoende kansen, maar kon evengoed puntenloos zijn bij het einde van de match.

“We waren negentig minuten dominant en hadden veel de bal. We vonden veel openingen en vooral in de eerste helft hadden we kansen om aan de rust voor te staan. Voor de rest zijn we gewoon ontgoocheld. We waren de betere vandaag en hadden de mogelijkheden om meer doelpunten te maken. De zo goed als eerste twee kansen die zij kregen, waren meteen raak. Dat is te gemakkelijk en op het einde kwamen we nog met tien man te staan. Dan hadden ze nog een grote kans op de 3-2 en wij op de 2-3. Het kon nog alle kanten uit dan. Over de ganse wedstrijd gezien, mogen we ontgoocheld zijn met één punt.”

Club had kansen genoeg om de wedstrijd eerder af te maken. "Moeilijk te zeggen waarom we niet meer scoren. We kwamen heel vaak in die eindfase en namen soms de verkeerde beslissing. We hadden meer dan genoeg kansen om vijf, zes doelpunten te maken. Oké, dan is dan het geval vandaag dat we te weinig scoorden en op de weinige kansen die we weggaven te veel doelpunten pakken."

In het klassement is het nu drummen voor de plekjes in de top 4. "Voor ons zijn de resultaten van de andere ploegen niet belangrijk. We moeten zelf onze wedstrijden winnen. Daarvoor staat Club Brugge: gewoon elke match winnen. Wat de rest doet, maakt niet uit. We moeten gewoon op het einde van het seizoen op plaats één staan. Dat is het enige wat telt." (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in