Hans Vanaken: "Contractverlenging teken van respect en waardering"

Hans Vanaken kreeg net voor de aftrap zijn Gouden Schoen overhandigd. De Limburger bekrachtigde die huldiging met een uitstekende match, een assist en een doelpunt.

Text: 

"Het doet deugd om opnieuw van Anderlecht te kunnen winnen en natuurlijk ben ik ook blij met mijn bijdrage. Het is leuk voor mij om vast te stellen dat mijn statistieken opnieuw beginnen aan te dikken. We spelen een sterke eerste helft, maar daarin moeten we altijd meer scoren. We wisten dat Anderlecht zo scherp kon starten in de tweede helft, maar dat deden wij gelukkig ook. We konden meteen scoren en na die rode kaart hebben we de match eigenlijk rustig kunnen uitvoetballen. Het is duidelijk dat wij een stuk verder staan qua maturiteit en ervaring dan Anderlecht, maar dat is ook normaal. Zij missen nu ook veel spelers wegens blessures, Corona, enz...Het is dus volgens mij nog wat wachten op het beste Anderlecht, maar dat is uiteraard hun probleem en daar moeten wij niet mee bezig zijn." 

Hans Vanaken
Hans Vanaken

Deze week verlengde de Limburger zijn contract bij Club Brugge tot 2025. "Voor mij is dat een teken van respect en waardering van het bestuur. Natuurlijk denk je wel eens na als er een bod komt uit de Premier League, maar ik voel me hier goed en hoef niet weg. Je weet in de volgende seizoenen nooit, maar nu voel ik me nog altijd heel goed in Brugge. Nu even focus op de nationale ploeg, waar ik mijn niveau ook steeds kan opkrikken." (TM)

Related articles