zondag 8 januari 2023 16:15

Hans Vanaken: "De efficiëntie was niet goed genoeg vandaag”

Club verloor met 3-1 van leider Racing Genk, maar indien Club wat efficiënter met z’n kansen had omgesprongen dan had het eindresultaat er wel eens heel anders kunnen uitzien. Dat was ook Hans Vanaken niet ontgaan.

“Er zat hier vandaag veel meer in dan deze 3-1 nederlaag”, aldus sprak Hans Vanaken achteraf. “En zeker als je ziet dat we bij een 1-1 tussenstand een reuzekans krijgen om op voorsprong te komen, maar die laten liggen. Dan maak je het jezelf moeilijk natuurlijk. Aan de andere kant scoort Genk dan wel de 2-1, maar toch was het niet gedaan. Wij kregen ook nog een uitgelezen kans om op 2-2 te komen, maar we missen opnieuw. De efficiëntie was gewoon niet goed genoeg vandaag. Bij die kans op 2-2 legt de pas ingekomen Mats Rits nog de bal opzij naar Yaremchuk, wat volgens mij zeer goed gedaan was van Mats, maar die trapt dan die grote kans naast…”

“Ondanks de korte tijdspanne die we gehad hebben om met onze nieuwe coach Scott Parker te werken, is het duidelijk waar hij met deze spelersgroep naar toe wil. Zowel in verdedigend als in aanvallend opzicht legde hij al andere accenten en die kon je per momenten vandaag al zien, vond ik. We gaande de volgende weken nog zeker stappen vooruit zetten, daar ben ik vast van overtuigd.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in