Visual menu

zondag 15 augustus 2021 21:30

Hans Vanaken: "Lekkere wedstrijd"

Hans Vanaken verscheen voor het eerst dit seizoen aan de aftrap en zijn prestatie mocht meer dan gezien worden: betrokken bij verschillende aanvallen, strooiend met splijtende passes en ook gescoord.

“Fysiek ging het goed, geen problemen. We hadden afgesproken af te wachten. De coach had me gevraagd om vanaf minuut één er vol voor te gaan. Ik ben blij dat ik de hele wedstrijd heb kunnen spelen en niet om mijn wissel moest vragen na 60 of 70 minuten.”

Over de wedstrijd zelf wilde Vanaken ook nog iets kwijt: “Het was een lekkere wedstrijd van ons, we hebben verschillende mooie openingen gecreëerd en mooie goals gescoord. Bij de eerste goal zag ik Charles De Ketelaere in de bal komen, we maakten even oogcontact en hij begon te lopen. De bal kwam perfect bij hem terecht."

De Limburger had ook lof voor Charles De Ketelaere, die eveneens een sterke prestatie neerzette. “Hij is op elke positie op z’n gemak. Hij is iemand die zich makkelijk aanpast, op verschillende posities. Dat is ook belangrijk voor hem in de toekomst.” (EV)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in