zaterdag 12 maart 2022 22:30

Hans Vanaken: "We kunnen veel beter"

Club won met 1-3 op KV Oostende, maar eigenlijk had de eindscore veel hoger moeten zijn. Blauw-Zwart behaalde daardoor een foutloze vijf op vijf in de competitie en blijft zo op zeven punten van leider Union.

“Ik denk dat de wedstrijd veel beter kon”, sprak Hans Vanaken achteraf. “Eigenlijk zijn het de drie punten die tellen het belangrijkste, maar voor ons was dit niet goed genoeg en zeker de tweede helft. Ondanks de ruimtes die er lagen en door hoog druk te blijven zetten maakten we veel te weinig gebruik om die ruimtes te benutten en zo een vierde of zelfs een vijfde doelpunt te maken, maar telkens liep het net verkeerd. Neen, we kunnen veel beter dan wat we daarnet lieten zien. Na het bekijken van de beelden zullen we een van de komende dagen wel zien wat we beter konden doen en daar moeten we dan uit leren natuurlijk.”

Gelukkig kregen jullie drie goals cadeau van Oostende, iets wat jullie volgende week tegen Genk waarschijnlijk niet zullen krijgen. “Inderdaad, maar soms moet je een beetje geluk hebben in het voetbal en dat was vanavond zeker het geval. We zullen tegen Genk inderdaad uit een ander vaatje moeten tappen, maar dat is dan weer een totaal andere wedstrijd. Ik zei het al, vanavond waren de drie winstpunten het belangrijkste vanavond en daarmee is alles gezegd denk ik.”(FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in