donderdag 16 september 2021 00:00

Hans Vanaken: "We maken misschien wel aanspraak op meer"

Hans Vanaken speelt een dijk van een wedstrijd tegen PSG en is van goudwaarde voor Club Brugge.

Een zichtbaar gelukkige Vanaken geniet nadat hij de vraag krijgt of iemand van PSG zijn truitje is komen vragen. "Nee (lacht), maar dat is natuurlijk ook niet nodig. Het belangrijkste is dat we een sterke match als collectief spelen tegen dit PSG. We hebben de kansen gehad om misschien zelfs aanspraak te maken op meer, maar we moeten gewoon tevreden zijn met een gelijkspel."

Club heeft inderdaad een aantal grote kansen gecreëerd en dan ben je gebied te vragen of de aanvoerder van deze avond misschien zelfs een beetje ontgoocheld is? "Ontgoocheling is er niet, maar we hebben wel kansen om dat tweede doelpunt te maken. Je mag wel niet vergeten dat zij ook de kans hadden op die tweede goal, maar die is dus niet gevallen."

Door het gelijkspel tegen PSG en de winst van City tegen Leipzig, telt Club nu alvast één puntje meer dan directe concurrent Leipzig. "Het is mooi meegenomen, maar er komen nog vijf zware wedstrijden aan. Het is een heel mooi begin van de campagne, maar we moeten nu tegen Leipzig en dat is alweer een heel belangrijke match voor ons." (JDN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in