Hans Vanaken: "We verdienden niet om hier te verliezen"

Ook voor Hans Vanaken was het balen na de eerste competitienederlaag van het seizoen. De middenvelder was wat gefrustreerd, maar reageerde wel nuchter.

Text: 

"Aan de rust was er niets aan de hand voor ons, maar het kantelpunt voor mij is die penalty. Ik vond deze persoonlijk heel licht gegeven, maar op die manier komen zij wel opnieuw in de match. Je zag meteen dat zij dan iets scherper in de duels waren en dat wij het lastiger kregen. Lamkel Zé pakte ons dan in korte tijd enkele keren op zijn flank, met die goal als gevolg." 

Hans Vanaken
Hans Vanaken

Vanaken vond niet dat Club wat overbluft werd in de tweede helft. "We wisten op voorhand dat Antwerp altijd veel show en bluf toont op het plein en dat er veel geduw en getrek aan te pas komt waardoor er nog weinig voetbal te zien is. Vanzelfsprekend ga je daar een beetje in mee, want dat is niet te vermijden tegen deze ploeg. Na de 2-1 hadden we echter nog enkele goede mogelijkheden op de gelijkmaker, dus ik vond niet dat we hier vandaag moesten verliezen. We moeten nu zeker niet gaan panikeren en hebben nu twee weken om alles terug op scherp te zetten." (TM)

Related articles