Herbeleef de zomerstage in Garderen stap voor stap!

Club is op stage in het Nederlandse Garderen. Samen trainen, eten, oefenmatchen spelen, teambuildings... er passeert heel wat de revue tijdens zo'n week! Hier kan je de stage nog eens herbeleven via dit overzicht! #MissionGarderen

De zomerstage van Club in Garderen werd zaterdagavond afgesloten met een 1-3 zege tegen de Olympische ploeg van de Verenigde Arabische Emiraten. Blauw-zwart had constant overwicht, maar verzuimde de resem doelkansen af te maken. Decarli, Schrijvers en Vossen troffen wél raak! ClubTV ging na de match reacties halen bij Scholz, Vanaken en de coach!

MATCHDAY: Club speelt zijn tweede oefenmatch tijdens deze stage tegen de Verenigde Arabische Emiraten.De XI van Club voor #VaeClu was als volgt: Letica - Decarli, Denswil, Scholz - Cools, Vormer, Vanaken, Vanlerberghe, Diatta - Schrijvers, Wesley #MissionGarderen

↑ ZATERDAGAVOND 07/07

↑ ZATERDAGOCHTEND 07/07

De laatste #6DailyQuestions van deze stageweek was met niemand minder dan onze coach. Voor één keer liet hij in zijn kaarten kijken en gaf hij mee wie volgens hem wint vanavond: België of toch Brazilië?

↑ VRIJDAGNAMIDDAG 06/07

Ook voor de trainers is het hard werken tijdens #MissionGarderen. ClubTV volgde hen een hele training lang en legde hun 'moves' vast op beeld.

Voor de laatste #6DailyQuestions mag je aan niemand minder dan Ivan Leko vragen stellen! Doe je best, want enkel de 6 beste krijgen een antwoord Post je vraag op onze FB of Twitter!

↑ VRIJDAGOCHTEND 06/07

Ook nieuwkomer Arnaut Danjuma kreeg enkele vragen voorgeschoteld. Bekijk hier zijn antwoorden! #6DdailyQuestions

↑ DONDERDAGAVOND 05/07

Tijdens zo'n intensieve trainingsweek is afwisseling belangrijk. Krachttraining, positiespel of afwerken op doel, mogelijkheden zat tijdens #MissionGarderen.

↑ DONDERDAGNAMIDDAG 05/07/2018

Na het gelijkspel gisteren tegen FCSB gingen we reacties sprokkelen bij Denswil, Hubert en Baiye. Bekijk hier de 6D-brief! #BoeClu #ClubPreseason

Clinton Mata, 1 van onze nieuwe aanwinsten, sloot ook aan bij de kern in Garderen. Hij volgt een persoonlijk programma.

Ook nieuweling Arnaut Danjuma mogen jullie op de rooster leggen. Wat willen jullie graag weten over Arnaut? Reageer op Facebook of Twitter met de hashtag #6DailyQuestions

↑ DONDERDAGOCHTEND 05/07/2018

Onze nieuwe doelman Karlo Letica kreeg vandaag, net voor de start van de oefenmatch, ook 6 vragen voorgeschoteld. Jullie hadden zijn antwoorden nog te goed! #6DailyQuestions

De eerste grote test tijdens de voorbereiding tussen de Roemeense vice-kampioen FCSB en Club Brugge eindigde woensdagavond in Garderen op een 1-1 gelijkspel. Denswil en Teixeira scoorden de doelpunten. Guillaume Hubert redde in het slotkwartier een strafschop.

De wedstrijd is gestart en kan je volledig live volgen op onze Facebookpagina!

↑ WOENSDAGAVOND 04/07/2018

Aangezien Club vanavond een oefenwedstrijd speelt tegen FCSB stond er vandaag enkel in de voormiddag een training gepland. Bekijk hieronder het fotoverslag!

Dag 3 - Mission Garderen 2018

↑ WOENSDAGNAMIDDAG 04/07

MATCHDAY: Na de mooie 0-6 in Torhout gaat Club verder met zijn voorbereidingen tijdens de stageweek in Garderen. Eerste tegenstander daar is FCSB, beter bekend als FC Steaua Boekarest. De wedstrijd gaat door in Sportpark De Westeneng te Garderen. Tickets worden verkocht aan €5 en kinderen t.e.m. 12 jaar betalen slechts €2,5.

De derde dag van de stage en een nieuwe #6DailyQuestions! Vandaag kan je vragen stellen aan onze nieuwe doelman Karlo Letica! Dit kan tot 16u vanmiddag. Reageer op onze Facebook of Twitter met de hashtag #6DailyQuestions

↑ WOENSDAGOCHTEND 04/07

Jullie konden de hele dag vragen doorsturen gericht aan onze kapitein. 6 werden er gekozen én beantwoord. Kijk even mee!

↑ Dinsdagavond 03/07

Ook Mats Rits heeft een persoonlijke instagrampagina! Volg hem en Club Brugge voor dagelijkse updates in de stories.

Een stageweek dient enerzijds om een week volledig te focussen en hard te trainen, maar anderzijds is het een teambuilding. Nieuwe spelers worden in de groep opgenomen en door samen te leven leert iedereen elkaar beter kennen. De foto's spreken alvast boekdelen, de sfeer zit goed bij Club! #MissionGarderen

Dag 2 - Mission Garderen 2018

↑ Dinsdagnamiddag 03/07

Ook ClubTV is aanwezig in Garderen en gaat elke dag mee naar training om deze voor jullie in beeld te brengen. Wil je graag onze spelers live aan het werk zien? Dit kan, alle trainingen in Garderen zijn open voor publiek. De uren vind je op onze hompagina.

Dag 2 van #MissionGarderen en we zijn klaar voor een nieuwe vragenronde. Stel je #6DailyQuestions aan onze kapitein Ruud Vormer via onze Facebook of Twitterpagina. Je kan nog tot vanavond 18u je vragen doorsturen.

↑ Dinsdagochtend 03/07

Jullie konden vandaag met de hashtag #6DailyQuestions vragen doorsturen naar ons. We kozen er de 6 beste uit en legden ze voor aan Siebe Schrijvers. Dit waren zijn antwoorden! Morgenochtend om 9u maken we de volgende speler bekend! Al enig idee wie dan jullie vragen zal beantwoorden? Laat het ons weten op Facebook of Twitter!

Na 2 trainingen is het tijd voor wat ontspanning. Guillaume Hubert bekeek ook ons fotoverslag en heeft duidelijk zin in de stageweek!

↑ Maandagavond 02/07

Hitte of geen hitte, coach Leko legde de pees erop tijdens een intensieve eerste trainingsdag.

Bekijk hier het fotoverslag van een snikhete eerste training waar de sproeiers voor de nodige verkoeling zorgen en onze doelmannen het eens proberen met een tennisbal. #MissionGarderen

Dag 1 - Mission Garderen 2018

↑ Maandagnamiddag 02/07

De eerste training is een feit en aldus is de stageweek officieel van start gegaan. En zoals het hoort in Garderen wordt er met de fiets naar het trainingsveld gereden!

Tijdens de stageweek in Garderen kan jij je vragen stellen via de #6DailyQuestions. Vandaag bijt Siebe Schrijvers de spits af. Wat wil jij weten over dit Limburgs talent? Ga naar onze Facebook of Twitterpagina en gebruik de hashtag. Wij kiezen de 6 beste vragen uit en leggen dit hem voor!

↑ Maandagochtend 02/07

#BemVindoLuan Luan Peres heeft zijn perfecte roomie al gevonden!

De spelers kregen zondagavond hun sleutels. We gingen samen met Naka en Dennis de kamer inspecteren! Wie denk jij dat bij elkaar ligt? Laat het weten via Twitter en Facebook: #MissionGarderen

Aangekomen in Garderen!

Aankomst - Mission Garderen 2018

↑ Zondagavond 01/07

Luan Peres is geland in Nederland en krijgt een rit naar Garderen om zijn nieuwe teamgenoten te vervoegen. #BemVindoLuan

↑ ZONDAGMIDDAG 01/07

Related articles