Visual menu

woensdag 17 februari 2021 07:45

Het vertrek naar Kiev

Deze ochtend vertrekt Club richting het koude Kiev voor de eerste Europese wedstrijd van het nieuwe jaar, de 1/16de finale van de Europa League. Wat staat er allemaal vandaag allemaal op het programma?

De geselecteerde spelers en staff verzamelden op het Basecamp voor het ontbijt en vertrekken daarna richting de luchthaven van Oostende, waar ze rond kwart over acht aankomen. Een uurtje later stijgen ze op richting Oekraïne voor een vlucht van ongeveer drie uur.

 

Bovendien gaat Club TV rond 08u15 live vanop de luchthaven in Oostende voor het vertrek. Je kan alles via Facebook of de YouTube-stream hieronder volgen.

Nadat we voet op Oekraïense bodem hebben gezet, trekken we richting het hotel waar een lunch en uitgebreide rust volgt. 's Avonds staat de persconferentie om 17u15 Belgische tijd op de planning, die je opnieuw live kan volgen via Facebook of YouTube. Een klein uurtje later traint Club in het NSK Olimpiejsky. De eerste dag wordt afgesloten met de nodige sportverzorging en een avondmaaltijd.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in