maandag 16 januari 2023 16:45

Hubo, onze Gameday Partner voor Charleroi!

Hubo is onze Gameday Partner voor het duel tegen Charleroi en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke Sideline Experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Lees nu alles over de Belgische doe-het-zelf-zaak en win twee VIP-tickets!

Een snel bezoekje aan de Hubo voor een extra schroef, een likje verf of een nieuwe lamp. Het klinkt veel Belgen ongetwijfeld vertrouwd in de oren, want met 157 winkels in België is Hubo op bijna iedere Vlaamse of Waalse straathoek te vinden. Comfort en bereikbaarheid zijn voor de 100% Belgische doe-het-zelfzaak dan ook erg belangrijk: Hubo’s liggen buiten het centrum, langs belangrijke invalswegen en hebben bovendien een grote parking.

De vlotte bereikbaarheid, het uitgebreide winkelaanbod van meer dan 25.000 artikelen en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bezorgen Hubo een stevige tweede plaats in de doe-het-zelfsector.

Win een duo VIP-ticket met Hubo

Het partnership met Hubo gaat trouwens niet ongemerkt voorbij, want de doe-het-zelfzaak heeft ook een unieke aanbieding voor de Club-fans. De komende weken maakt u namelijk kans op een uniek VIP-arrangement voor twee personen voor de klepper tegen Union op vrijdag 10 februari om 20u45. Gebruik de kortingscode TRNC5LH8 bij uw aankoop via Hubo.be, upload uw betalingsbewijs via onderstaande knop en maak kans op twee VIP-tickets, inclusief diner, aangepaste wijnen en comfortabele Business Seats.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in