Visual menu

donderdag 8 maart 2018 10:15

Internationale vrouwendag op Club

Op 8 maart is het internationale vrouwendag, een dag waarop de vrouwen in elk onderdeel van onze maatschappij gevierd worden.

Ook bij Club zijn heel wat vrouwen belangrijk voor de werking van ons team. Niet te vergeten daarin zijn onze twee vrouwenteams.

Op enkele weken van het einde van de competitie staan zowel het eerste als het tweede elftal van Club’s vrouwenteams op kop in hun klassement. Het A-team staat voor een belangrijke promotie naar de eerste klasse van het vrouwenvoetbal. Met 15 gespeelde wedstrijden staat het 5 punten voor Egem en 6 voor KAA Gent, dat respectievelijk 2 en 3 wedstrijden meer gespeeld heeft. Zaterdag staat de belangrijke topper op het veld van Gent op de planning. Met 85 gescoorde doelpunten zijn de wedstrijden van de dames alvast een spektakel op zich!

 

In december ging ClubTV alvast kijken naar de derby in het vrouwenvoetbal tussen Club en Cercle. Bekijk hier het verslag:

Ook in eerste provinciale heeft Club een vrouwenteam dat aan kop staat. Met 64 punten uit 24 matchen, waarin het 148 keer scoorde, staat het B-team van Club Brugge autoritair aan kop. Een dubbel kampioenschap voor de vrouwen van Club? We hopen het als fans allemaal mee!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in