Visual menu

vrijdag 3 mei 2019 15:30

Ivan Leko: “In voetbal kan alles”

Na de overwinning in Play-Off I tegen Anderlecht blikte Ivan Leko vooruit op de match tegen KAA Gent. Hij zag opnieuw een sterk Club Brugge op training deze week en blijft geloven in de titelkansen van Blauw-Zwart.

LEKO OVER … DE INVLOED VAN DE BEKERFINALE

Gent krijgt minder rust voor de match zondag, omdat ze op woensdag de bekerfinale speelden. “De bekerfinale kan een voor- of een nadeel zijn, dat zullen we zien na de wedstrijd. Toch moet het een klap geweest zijn.”, aldus de trainer. Maar aan de kwaliteit van Gent twijfelt Ivan Leko niet. “Wat Gent al getoond heeft in de Play-Offs op basis van balbezit, kansen, schoten op doel… Dat was zeker niet slecht. Het verdiende meer dan de punten die het tot nu toe verzamelde."

LEKO OVER … HET GELOOF

Met een kloof van 6 punten wordt het moeilijk om Genk bij te halen in het klassement. Maar Ivan Leko gelooft er nog steeds in. “In de Play-Offs, in voetbal, kan alles. Wij moeten met onszelf bezig zijn. We bepalen niet wat er in andere matchen kan gebeuren. Wij bepalen wat er in Gent op zondag kan gebeuren.” De coach blijf echter nuchter: “Wij calculeren niet. Maar als wij zondag punten laten liggen dan weten we dat het voorbij is. Wat niet wil zeggen dat we ermee bezig zijn en schrik hebben. De focus ligt op onszelf.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in