Ivan Leko: “Elke wedstrijd 100% inzet tonen”

Voor de verplaatsing naar Kortrijk praat Ivan Leko met de pers over de ‘nieuwe Champions League’ en de mentaliteit die hij wil zien op het veld.

Leko over… Kortrijk

Met Yves Vanderhaeghe heeft KV Kortrijk sinds kort een nieuwe trainer. “Vanderhaeghe heeft Kortrijk wel veranderd. Ze spelen minder romantisch, meer op resultaat, met discipline. Dat leverde al goeie resultaten op. Sowieso zal het moeilijk worden. Voor Kortrijk is een match tegen Club wat voor ons een match tegen Atlético was. Het zal aan ons zijn om te tonen wat we kunnen. De nieuwe Champions League begint morgen, we moeten nu elk weekend de mentaliteit, inzet en wil van het kampioenenbal tonen. Dan zullen de resultaten volgen.”

Leko over… mentaliteit

De laatste weken wisselde Club glansprestaties en wanprestaties met elkaar af. Leko wil een constante zien. “Ik ben blij met wat we getoond hebben in de Champions League, maar da’s nu voorbij. Dat heb ik ook duidelijk in de kleedkamer gezegd. Het kan altijd gebeuren dat je een minder resultaat haalt en het is ergens normaal dat de Champions League het allerbeste in ons naar boven haalt, maar in elke wedstrijd moet je 90 minuten lang 100% inzet tonen.”

Related articles