woensdag 15 mei 2019 15:30

Ivan Leko: “Ik reken alleen op Club Brugge”

Ivan Leko stond woensdagmiddag de pers te woord naar aanleiding van de wedstrijd donderdagavond tegen Standard in Luik. “Mijn spelers hebben al getoond dat ze veel kunnen onder enorme druk.” blikte onze coach vooruit op de laatste uitmatch van het seizoen.

LEKO OVER … DE SPELERSMENTALITEIT

De titel ligt nog ver buiten handbereik, maar dat zou zo maar eens kunnen veranderen donderdagavond. “Het is zoals de wedstrijd tegen Genk, we hopen op een mirakel. Daarvoor moeten we gewoon ons ding doen.”, aldus de Kroaat. Onze coach was trouwens vol lof over het team. “Wat mijn ploeg al heeft getoond in de Play-Offs is fantastisch. 19 op 24, goed voetbal, mentaliteit, passie, zo veel doelpunten gescoord. Dan moet ik mijn spelers feliciteren.”

LEKO OVER … HET PSYCHOLOGISCH VOORDEEL

Leko werd gevraagd of de winst tegen Racing Genk afgelopen zondag een positieve psychologische impact had op de spelers. “Voor mij is het psychologisch voordeel niets speciaal. Het was belangrijk voor ons om te tonen in de directe wedstrijd tegen Racing Genk dat we dit jaar onderling de betere waren. Twee keer hebben we gewonnen, één keer gelijk gespeeld en één keer verloren. Maar de realiteit is dat we nog steeds 3 punten achterstaan.”

LEKO OVER … DE VOORLAATSTE SPEELDAG

De trainer van Blauw-Zwart zal donderdagavond niet bezig zijn met de match in Anderlecht. “Zoals ik zei voor de eerste wedstrijd tegen Gent, de Play-Offs zijn voor ons alles of niets. We moeten er gewoon alles aan doen om tegen Standard te winnen. Iedereen weet dat we in Luik nooit op voorhand gewonnen zijn, het is altijd moeilijk op Sclessin. Maar als we winnen, dan kijken we natuurlijk ook naar het resultaat van de wedstrijd op Anderlecht.”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in