vrijdag 10 mei 2019 15:00

Ivan Leko: “Mijn spelers hebben geen extra motivatie nodig”

Twee dagen voor de cruciale thuismatch tegen Racing Genk sprak Ivan Leko de pers toe. “In voetbal kan alles, ook al heb je maar 1% kans”, blikte onze coach vooruit op zondag.

LEKO OVER ... BLESSURES

“Diatta heeft enkele trainingen gemist. We zullen zien of hij op tijd fit raakt. Het betert op de individuele trainingen, maar we zijn nog niet 100% zeker of hij zal kunnen spelen. We hebben nog twee dagen tot zondag.”, benadrukt Ivan Leko. Behalve Mitrovic en Vlietinck is iedereen fit. Zij zullen dit seizoen niet meer in actie komen.

LEKO OVER … ZIJN VRIEND PHILIPPE CLEMENT

Onze coach had veel lof voor Philippe Clement, coach van Racing Genk. “Clement is een heel goede trainer. Ik ben zeer blij om te zien dat hij het zo goed doet. Eerst bij Beveren en nu ook bij Genk. We hebben 4 jaar samen gespeeld, dus het is mooi om te zien hoe zijn carrière ontluikt.” Op de vraag of beide trainers bij de andere clubs zouden passen, was Leko duidelijk. “Ik ben zeker dat Philippe het hier goed zou doen. Over mezelf ga ik niet spreken, dat laat ik aan anderen over. Ik weet enkel dat ik blij ben mijn passie te kunnen beoefenen en voel dat ik nog elk jaar evolueer en beter wordt als coach.”

LEKO OVER … MIRAKELS

“Wat deze week plaatsvond in de Champions League is het beste wat in het voetbal gebeurd is dit jaar. Dit is waarom iedereen van voetbal houdt! Zo’n verhaal, zo’n mirakels. Dat kan alleen maar in het voetbal.”, aldus Ivan Leko. Onze coach hoopt ook nog op een goede afloop voor Club Brugge. “Zelf al heb je maar 1% kans, je moet altijd geloven in jezelf, dat zullen we zondag ook doen.”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in