vrijdag 15 maart 2019 15:15

Ivan Leko: “Moeskroen is de beste ploeg in 2019, daar heb ik respect voor"

Zondagavond speelt Club Brugge de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie. “We zijn thuis altijd favoriet, maar enkel als we dat zelf bewijzen”, blikte Ivan Leko vrijdagnamiddag vooruit op de laatste speeldag tegen Moeskroen.

Leko over … het team

De ziekenboeg bij Blauw-Zwart is nog niet leeg, maar de situatie verbetert dagelijks. “Danjuma heeft deze week weer voor het eerst volop kunnen meetrainen met de groep. Momenteel wachten we nog af om te kijken of hij een bepaalde reactie ondervindt door de inspanning voorbije dagen, maar we hopen dat hij geselecteerd kan worden voor zondag. Arnaut is zeker een meerwaarde voor deze ploeg, maar wij focussen op de winst, niet op mogelijke speelminuten van één speler. Mitrovic, Mata en Nakamba missen we sowieso door blessure en zij vallen dan ook uit de selectie”, aldus coach Ivan Leko. Daarnaast had de Kroaat het over de selectie van Hans Vanaken en Brandon Mechele voor de Rode Duivels. “Ik ben heel trots op onze jongens. Hans en Brandon zijn al maanden goed bezig en ze verdienen het. Ze tonen dat het geen eenmalig gebeuren is, dus we kunnen niet anders dan heel fier zijn”.  

Leko over … de wedstrijd tegen Moeskroen

Moeskroen verloor dit jaar nog geen enkele wedstrijd, waardoor ze momenteel de titel verdienen van beste ploeg van 2019 in de Jupiler Pro League. “Wat Moeskroen de laatste maanden getoond heeft, daar kan ik alleen maar respect voor opbrengen. 6 overwinningen en 2 keer gelijkspel met goed voetbal. Ik verwacht zondag dan ook een open wedstrijd met goed voetbal, maar wij spelen thuis en we zullen moeten tonen waarom we thuis altijd favoriet zijn. De energie en spirit zitten alleszins al goed, we zullen strijden op het veld en blijven doorgaan tot de laatste minuut”.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in