donderdag 19 april 2018 23:00

Ivan Leko: “Nu niet euforisch zijn”

Na een 6-0 zege kan een coach enkel tevreden zijn, zo ook Ivan Leko. “Na een moeilijke periode was dit een goeie reactie. Onze voorbereiding was niet makkelijk, daarom ben ik trots op onze jongens. We staan al het hele seizoen op kop, dat weegt op je als speler. Als je dan zoals vandaag kan reageren als een sterk collectief, met ploeggeest, met geloof in eigen kunnen… We gingen terug naar de basis.”

 

Dat betekent niet dat tegenstander Charleroi als een mak lammetje aanschouwd werd. “Het was vandaag niet makkelijk. Charleroi had hier al een resultaat gehaald en kwam met een plan. Maar voetbal is efficiëntie. Als je je eerste 3 kansen scoort, is een voetbalmatch fantastisch, anders kan het moeilijk worden. We moeten hier nu niet euforisch over doen, maar vooruitkijken naar Standard.”

 

Ten slotte had Leko nog 2 complimentjes in huis: “De synergie tussen spelers en fans was echt voelbaar vandaag, ik moet onze aanhang bedanken daarvoor. Daarnaast was ik ook blij met wat ik zag van Diatta. We hadden op training gezien wat hij kon en hij toonde dat we een extra keuze hebben op het veld nu. Je moet altijd een beetje geluk hebben als je iemand laat starten en dat hadden we vanavond.”

Ivan Leko: “Nu niet euforisch zijn”
Ivan Leko: “Nu niet euforisch zijn”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in