donderdag 16 mei 2019 23:30

Ivan Leko: “Zondag fans mooie afsluiter bezorgen”

Ivan Leko was erg ontgoocheld over de Brugse nederlaag, maar benadrukte vooral het sterke seizoen dat Club Brugge gespeeld heeft.

“Het is superjammer dat we de laatste wedstrijd niet spannend konden houden”, aldus Leko. “Het gevoel dat nu overheerst is dat mijn spelers fantastisch waren dit seizoen. We hadden hoge ambities, hebben hard gewerkt en vaak fantastisch voetbal gebracht. Zowel in de competitie als in de Champions League. We kenden een sterk seizoen, maar wat vandaag gebeurd is, kan gebeuren. We misten de frisheid en balcirculatie om hier het verschil te maken. We hadden wel veel balbezit maar weinig open kansen. Het was een kwestie van momenten en details, maar het was Standard dat op de juiste momenten scoorde. Soms win je en soms verlies je, al is deze nederlaag moeilijk om te accepteren. We hebben onze droom niet waargemaakt, maar we hebben wel alles gegeven”

Ivan Leko
Ivan Leko

Komende zondag speelt Club Brugge thuis tegen Antwerp. Blauw-Zwart heeft niets meer te winnen of te verliezen, maar wil het seizoen absoluut afsluiten met een driepunter. “Proficiat aan Genk. Zij waren fantastisch dit seizoen, maar wij mogen ook trots zijn op wat we gepresteerd hebben. Zondag tegen Antwerp willen we voor een mooie afsluiter van een mooi seizoen zorgen. De supporters waren fantastisch, zowel thuis als op verplaatsing, en dus moeten we hen iets teruggeven. Of het zondag ook mijn laatste wedstrijd zal zijn als coach van Club Brugge? In voetbal kan alles. Ik heb de voorbije twee jaar alles gegeven voor deze club. We hebben van Club Brugge een instituut gemaakt waarvan iedereen bang is en daar ben ik trots op. Als zondag mijn laatste wedstrijd wordt, dan wil ik hier met een glimlach kunnen vertrekken. Wat nu in de eerste plaats telt, is de fans een mooie afsluiter van het seizoen bezorgen. Voor de fans is een match tegen Antwerp uiterst belangrijk en dus zullen we alles geven.” (SF)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in