Ivan Leko: ”Van eerste tot laatste minuut top”

Ivan Leko zag zijn team erg overtuigend beginnen aan Play-Off 1. Blauw-Zwart speelde Gent van het kastje naar de muur en scoorde drie knappe goals. Leko had dan ook niets dan lof voor zijn spelers.

Text: 

“Ik zag een sterk Club Brugge dat van de eerste tot de laatste minuut top was”, aldus Leko. “Dikke proficiat aan mijn spelers, want ze blonken uit in alles: druk, balcirculatie, beweging, overtuiging, noem maar op. We hebben getoond wat belangrijk is in modern voetbal. Enig minpunt was onze efficiëntie. Als ook dat op niveau zou geweest zijn, dan was het resultaat vandaag totaal anders geweest. Maar de overwinning was alleszins dik verdiend. Bovendien was er ook een heel goede synergie tussen spelers en supporters en dat is superbelangrijk.”

Ivan Leko
Ivan Leko

Door deze overwinning blijft de achterstand op leider Genk vier punten. “We hoeven nu niet te beginnen rekenen. We begonnen de Play-Offs met vier punten achterstand en dus is er maar één ding dat telt: elke match vol gas en aanvallen, aanvallen, aanvallen! Het was sowieso belangrijk om onze eerste thuiswedstrijd te winnen en dat is ook gelukt. Vandaag kunnen we genieten, maar vanaf morgen beginnen we alweer met de voorbereiding op onze volgende wedstrijd van komende donderdag tegen Anderlecht.” (SF)

Related articles