Ivan Leko blikt vooruit op Anderlecht - Club

Woensdagmiddag stond Ivan Leko de pers te woord naar aanleiding van de uitmatch op Anderlecht. “Op dit moment kan ik morgen niet tevreden zijn met minder dan winst. Maar we zullen zien na 90 minuten”, blikte Leko vooruit.

LEKO OVER … DE FOCUS

Club Brugge kan donderdagavond de kloof op leider Genk verkleinen tot 1 punt.  “Eigenlijk heb ik de wedstrijd gisteravond niet gezien. Enkel de eerste minuten. Ik wil graag focussen op onze wedstrijd”, aldus Leko. De Brugse coach ontkent echter niet dat het puntenverlies van Genk een extra boost is voor zijn spelersgroep. “Dit is zeker een unieke kans, maar alle tien wedstrijden zijn een unieke kans. Dat zorgt voor extra motivatie, maar ook voor extra druk.”

LEKO OVER … ANDERLECHT

Het is al van 1998 dat Club nog eens kon winnen in het Astridpark. Leko had zijn redenen waarom het morgenavond wel zou lukken. “Eerst en vooral hebben we genoeg kwaliteit om tegen elke ploeg in België te winnen. Ook is het een goed moment, omdat we goed spelen de laatste weken, maanden. Ten derde is het een kwestie van Play-Offs. Elke wedstrijd is een finale, dus moet je alles doen om de wedstrijd te winnen.” Club gaat vol vertrouwen naar Brussel, maar hoopt op meer geluk dan bij de vorige ontmoeting. “Anderhalve maand geleden hebben wij daar een goede wedstrijd gespeeld. Op alle vlakken hebben wij genoeg gedaan om wedstrijd te winnen. Jammer genoeg is de wedstrijd toen op 2-2 geëindigd.”

Related articles