Ivan Leko: "Play-Off I zal razend spannend zijn"

Club speelt zondagavond op Jan Breydel zijn eerste wedstrijd van Play-Off I tegen KAA Gent. “Ik verwacht van mijn ploeg de komende weken dat we de beste prestaties van dit seizoen zullen herhalen”, blikte Ivan Leko vrijdag vooruit op de eerste match van de Play-Offs.

LEKO OVER … DE SPELERS

Poulain en Vlietinck zullen beiden niet spelen zondag. “Poulain is geblesseerd aan zijn achillespees, we zullen zien hoe ernstig de blessure is”, aldus coach Ivan Leko. Ook Nakamba en Mitrovic zullen zondag nog steeds langs de kant moeten toekijken. Danjuma daarentegen is sinds de match tegen Moeskroen terug. “Het is moeilijk te zeggen hoever Arnaut al staat. Hij heeft vijf maanden niet kunnen voetballen, maar hij is een topspeler. En topwedstrijden zijn wedstrijden voor topspelers.”

LEKO OVER … DE PLAY-OFFS

“We zeggen al weken dat het een spannende Play-Off-campagne zal zijn, en dat verwacht ik ook.” Leko voelt vertrouwen in de ploeg, die ze reeds in de topmatchen hebben laten zien. “Iedereen is fris, iedereen wacht op de Play-Offs. We zijn een goede ploeg en kunnen tegen elke ploeg winnen. We zullen alles doen om kampioen te worden. Elke wedstrijd is cruciaal, maar de eerste week -met meteen drie wedstrijden - is superbelangrijk."

Related articles