zondag 17 maart 2019 20:45

Ivan Leko: "Te weinig getoond in de box"

Club Brugge verloor de laatste thuismatch met 1-2. Een koude douche voor de Bruggelingen net voor de start van de Play-Offs.

“Ondanks de goede voorbereiding, is het resultaat zeer jammer”, aldus coach Ivan Leko. “We wisten op voorhand dat Moeskroen veel kwaliteiten heeft en dat het een wedstrijd met veel kracht en duels zou worden. Het was dan ook moeilijk voetballen en ondanks dat we de druk hoog probeerden te houden, hebben we te weinig kunnen profiteren van individuele flitsen. We zijn de tweede helft gestart met alles of niets in onze gedachten, maar Butez heeft met een paar prachtige reddingen ervoor gezorgd dat we heel moeilijk konden scoren. Als je de kansen niet afmaakt, verlies je de wedstrijd, dat is nu eenmaal voetbal. En door het gebrek aan efficiëntie in de boxen, hebben we te weinig getoond.”

 

Leko sprak teleurgesteld, maar gelooft nog steeds in de kracht van Blauw-Zwart. “De jongens trainen goed, we voetballen dominant en we creëren kansen. Iedereen is teleurgesteld nu, maar we hebben al getoond dat we kunnen winnen tegen topteams, dus ik verwacht zeker een goed Club Brugge in de Play-Offs”.  

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in