Jérémy Perbet naar Club Brugge

Club bereikte vandaag een akkoord met KAA Gent over de onmiddellijke overgang van aanvaller Jérémy Perbet (32). De Franse aanvaller tekent een contract voor 2 seizoenen bij Blauw-Zwart.

Perbet kreeg zijn opleiding bij het Franse Clermont. De trefzekere aanvaller was in zijn carrière al goed voor 151 doelpunten bij ondermeer Villareal, Basaksehir, Sporting Charleroi en KAA Gent. Vorig seizoen scoorde de Fransman 16 doelpunten bij de Buffalo's.

Coach Ivan Leko: "Ik wou Jérémy er heel graag bij. Wesley Moraes is twee maand buiten strijd door een lichte vorm van Meningitis én Abdou Diaby komt pas terug uit een lange blessure. Voor de belangrijke Europese voorrondes was een direct inzetbare extra spits absoluut noodzakelijk. Jérémy past binnen dit profiel. Het is niet alleen een zeer goeie aanvaller maar ook een jongen met een fantastische mentaliteit. Vorig seizoen belandde hij op een zijspoor bij KAA Gent maar scoorde er toch nog 16 keer. In mijn gesprekken met hem merkte ik een enorme honger en drive, ik ben blij dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen."

Related articles