Visual menu

woensdag 6 oktober 2021 19:00

Jan Breydel kraaknet met onze nieuwe Official Supplier

Hoe we Fort Jan Breydel steeds weer kraaknet krijgen na ieder voetbalfeestje? Met Belcco natuurlijk, onze nieuwe Official Supplier!

Jeroen De Smet, Commercieel Directeur Club Brugge: "Van cleaning op wedstrijddag in Jan Breydel tot ondersteuning in The Nest in Roeselare en Belfius Bascecamp in Knokke... No-nonsense, plichtsbewust en doelgericht! In onze vlotte gesprekken bleek al snel dat Belcco en Blauw-Zwart een vergelijkbare passie en ondernemerschap nastreven. We zijn dan ook verheugd om Belcco als Official Supplier te mogen aankondigen aan onze fans en business community."

Blauw-Zwart DNA

Belcco - of Belgium Cleaning Companies – groeide in 25 jaar tijd van een bescheiden en ambitieus reinigingsbedrijf tot een ware gigant in de Belgische schoonmaaksector. Het bedrijf telt ondertussen 9 regionale vestigingen over heel België en verzorgt zowel klassieke als gespecialiseerde schoonmaakdiensten: van ramenwasserij tot ontsmetting, vloerbehandeling, reiniging van alle types gebouwen en industriële panden en zelfs ongediertebestrijding. Een indrukwekkende waslijst aan schoonmaakdiensten dus.

Geert Van Acker, General Manager bij Belcco: “No sweat, no glory geldt ook in facility. We zijn dan ook erg ambitieus in West-Vlaanderen met onze facilitaire dienstverlening. Ons partnership met FCB, het sterkste merk uit de regio, zal ons hierbij zeker een boost geven en voor extra uitstraling zorgen.”

Vlekkeloze service

Naast een brandende ambitie blinkt Belcco vooral uit in flexibiliteit en service. De schoonmaakploegen staan 7 op 7, 24 op 24 voor u klaar en dat in heel België. Gemakkelijk, toch!

Wilt u ook kennismaken met de vlekkeloze service van onze nieuwe Official Supplier? Bezoek dan de website van Belcco en vraag eenvoudig uw offerte aan:

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in