vrijdag 17 juni 2022 14:00

Jan Breydel opnieuw uitverkocht

Het Jan Breydelstadion is opnieuw uitverkocht. Voor het 5e jaar op rij kan Club Brugge iedere wedstrijd rekenen op minstens 24.000 enthousiaste fans.

Nog voor de start van de eerste training van het nieuwe voetbalseizoen vlogen alle jaarabonnementen op Blauw-Zwart de deur uit. Net zoals de voorbije jaren begrenzen we de abonnementenverkoop op 24.000 stuks waardoor er per match nog enkele losse tickets beschikbaar zijn. 

Club ID

Wil jij komend seizoen voorrang om tickets te halen, aan de goedkoopste prijs? Koop dan vanaf 1 juli jouw Club ID. Je geniet van de voordeligste tarieven, krijgt 5% van jouw uitgaven terug op je Club ID card en bovendien krijg je € 25 startbudget om in het stadion uit te geven. Meer info vind je hier.

Geen Club ID? Dan betaal je de volle pot en heb je geen voorrang, waardoor je wel eens de matchen van jouw voorkeur zou kunnen missen. Twijfel dus niet langer!

Wachtlijst 

Had je graag een abonnement gekocht maar was je er net als vele anderen aan voor de moeite? Schrijf je dan nu in op onze wachtlijst en krijg volgend jaar vervroegd toegang tot de abonnementenverkoop: waitinglist.clubbrugge.be

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in