zaterdag 30 november 2019 21:15

Jelle Vossen: “Fantastisch moment toen ik mocht invallen”

Een kleine twintig minuten voor tijd mocht Jelle Vossen invallen. Tot groot jolijt van de Brugse fans, die luidkeels zijn naam scandeerden.

“Het was een fantastisch moment voor mij toen ik mocht invallen”, begon de duidelijk blije Vossen zijn perspraatje achteraf. “Vooral de manier waarop de Clubsupporters applaudisseerden en mijn naam scandeerden. Dat doet wel iets met een mens. Mijn eerste interventie was meteen een fout op Boya, maar gelukkig stond die enkele minuten later alweer recht en kon hij verder spelen. Al bij al was het toch wel een vreemde wedstrijd. We hadden wel altijd controle, we kwamen ook verdiend op 1-0 en dan was het wachten op dat tweede doelpunt. Jammer genoeg viel dat niet en dan moet je met die krappe 1-0 voorsprong altijd opletten op een eventuele tegenaanval, want het blijft een link gegeven.”

Jelle Vossen
Jelle Vossen

Net als vorige week tegen Oostende pakte Club een zuinige overwinning. “Dit was inderdaad niet onze beste wedstrijd”, ging het Brugse nummer negen verder. “Maar het belangrijkste is dat we opnieuw drie punten pakken en dat met een zware Europese wedstrijd in de benen. Eerlijk gezegd was ik wel een beetje verrast met mijn invalbeurt. Ik voel wel dat ik op training goedbezig ben en dan is het wachten tot wanneer je een kans krijgt en vandaag was dus zo’n dag. Zo heb ik toch een klein beetje mijn steentje kunnen bijdragen om met de ploeg die 1-0 overwinning over de streep te trekken, dus ben ik heel tevreden. Ik hoop natuurlijk op nog meer kansen, maar ik kan alleen maar mijn stinkende best doen en afwachten wat de trainer beslist.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in