donderdag 30 januari 2020 22:00

Jelle Vossen naar SV Zulte Waregem

Jelle Vossen tekent een contract voor 3.5 jaar bij SV Zulte Waregem. Daarover bereikten beide clubs en de speler vandaag een akkoord.

Vossen (30) speelt sinds 2015 voor Club. De Limburger kwam over van FC Burnley en ontpopte zich snel tot een vaste waarde bij Club. Vossen scoorde 48 doelputen in 141 wedstrijden voor Blauw-Zwart en won er 2 landstitels en 1 Supercup.

 

Zulte Waregem staat momenteel 8e in de Belgische hoogste klasse. Volgende week ontmoeten ze Club in de terugwedstrijd van de halve finale van de Beker van België.

 

Jelle tekent een contract voor 3.5 jaar bij Essevee.  We wensen hem heel veel succes!

 

Jelle Vossen: “Ik neem afscheid met niets dan positieve herinneringen aan Club. De voorbije 4.5 jaar waren onvergetelijk. Ik wil alle supporters van harte bedanken voor hun niet-aflatende steun in goeie en minder goeie momenten. Ook een speciaal woordje van dank voor Bart en Vincent, het was voor mij een hele eer om mee te kunnen schrijven aan het positieve verhaal waarin Club de laatste jaren zit. Ik wens de hele Club-familie het allerbeste toe en zal jullie blijven volgen!”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in