dinsdag 31 augustus 2021 20:00

José Izquierdo revalideert bij Club Brugge

José Izquierdo keert terug naar Club Brugge om er te revalideren van zijn blessures.

Izquierdo (29) werd in 2014 door Club naar Europa gehaald. De Colombiaanse winger groeide in 3 jaar blauw-zwart uit tot een echte publiekslieveling. 23 Doelpunten en 11 assists in 58 Jupiler Pro Leaguematchen, een Gouden Schoen, profvoetballer van het jaar, kampioen én bekerwinnaar: Izquierdo vertrok naar Brighton & Hove Albion door de grote poort. 
 
In zijn droomcompetitie, de Premier League, liep het aanvankelijk ook goed voor ‘Joske’ maar de laatste twee seizoenen werd hij steeds vaker door blessures geremd. In juni liep zijn contract in Engeland af. Club geeft nu de kans aan Izquierdo om in alle rust op het Basecamp te revalideren en terug naar zijn oude niveau terug te keren. 
 
José Izquierdo: “Ik ben zeer blij dat Club mij deze kans geeft. Ik heb me hier altijd goed gevoeld en de faciliteiten om terug naar mijn oude niveau te groeien zijn nergens beter dan in het Belfius Basecamp. De ‘Club-familie’ is geen holle slogan maar iets wat ik hier echt voel. Ik zal er alles aan doen om terug op mijn oude niveau te komen en hoop op termijn mijn dankbaarheid ook op het veld in Jan Breydel te kunnen tonen.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in