woensdag 13 juli 2022 16:15

Jouw ClubID nog niet ontvangen? Lees hier alle info!

Kom jij straks onze spelers naar de overwinning schreeuwen tijdens de Supercup? Deze zomerdag is de ideale manier om onze nieuwe spelers voor het eerst aan het werk te zien. Uiteraard hoort daar een hapje en een drankje bij in Jan Breydel.

Deze week werden alle abonnementen geleverd in jullie brievenbussen. Met dat abonnement kunnen jullie, zoals andere jaren, betalen binnen ons stadion. Wie toch nog problemen heeft en zijn abonnement niet heeft ontvangen, kan vandaag terecht vanaf 1u30 voor aanvang van de wedstrijd aan onze dienst ticketing. Wie vandaag andere vakantieplannen heeft, kan op elke andere matchdag vanaf 1u30 voor de start van de wedstrijd terecht bij diezelfde dienst ticketing. Voor eventuele andere vragen: Askclub.be.

Wie een losse Club ID Card kocht, kan die vandaag komen ophalen in het lokettenblok aan de Noordtribune. Opgelet: op andere matchdagen zijn deze loketten niet open. Wie vragen heeft kan altijd terecht op Askclub.be.

Het opladen van jouw Club ID Card kan op verschillende manieren. De meest eenvoudige is in de app via 'Club ID'. (niet voor blue cards)

Op de achterkant van je kaart vind je ook een QR-code terug die je scannen. Op die manier kan je ook via Payconiq heel snel jouw kaart opladen.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in