vrijdag 24 juli 2020 15:30

Julie Vanloo traint mee met Club YLA: "Een droom die uitkomt!"

Dat ze al heel haar leven een groot Club-supporter is, wisten we al lang. Maar dat Julie Vanloo zelf ook een aardig stukje kan voetballen, dat heeft ze afgelopen week bewezen. Ze onderhoudt momenteel haar conditie bij Club YLA tot ze naar Spanje trekt voor het nieuwe basketbalseizoen.

Vanloo zocht een plek om haar conditie te onderhouden en aangezien voetbal haar ding is, besloot ze het erop te wagen: "Ik dacht: waarom niet bij Club Brugge? Ik zal Leo Van der Elst een paar filmpjes opsturen met mijn voetbalskills en zo is de bal letterlijk aan het rollen gegaan. Ik ben erg gelukkig dat ik deze kans krijg. Het is van kleins af aan een droom om in Jan Breydel te mogen voetballen."

 

Voor een carrièreswitch is het nog te vroeg, eerst de ambities in het basket verwezenlijken: "Het is en blijft een droom, niet alleen dat trainen, maar ook eens een match spelen." En dat is coach Van der Elst niet ontgaan: "We blijven haar van kortbij volgen en als het zover is, dan volgt een nieuwe uitnodiging zeker!"

Vanloo traint nog mee tot halverwege augustus, daarna vertrekt ze naar haar nieuwe basketclub in Zaragoza. 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in