donderdag 2 september 2021 16:00

Jullie waren met 1.200 op onze eerste Club Kids Back To School Day!

Wat een eerste topeditie was het gisteren van de Club Kids Back To School Day. Zoveel stralende en lachende Club Kids terugzien, wat doet dat goed! Ook de mama's, papa's, grootouders, meters, peters, tantes en nonkels hadden het naar hun zin. Samen waren jullie met ruim 1.200 aanwezig gedurende deze feestnamiddag. 

Zoveel te beleven

Naast ontelbaar verschillende springkastelen, voetbalmogelijkheden, een stadion tour en veel kinderanimatie had je uiteraard ook onze 4 topvedetten van de A-kern die met alle plezier bijna 2 uren kwamen signeren. Simon Mignolet, Mats Rits, Bas Dost en Noa Lang wisten hoe ze alle supporters, klein en groot, hun eerste schooldag konden omtoveren naar de beste eerste schooldag!

Opnieuw samen één grote familie

Na de signeersessie konden alle Club Kids samen op de foto, op het veld waar hun helden elke twee weken in actie komen, in het Jan Breydelstadion.

Uiteraard was ook Bibi, de mascotte van de Club Kids, van de partij. Er werden ontelbaar veel knuffels uitgedeeld tussen Bibi en de Club Kids! Elke Club Kid ging ook naar huis met een rijkelijk gevulde goodiebag om het schooljaar helemaal goed te kunnen inzetten.

Het was een topnamiddag die we met heel veel blauw-zwart liefde nog lang zullen herinneren.

Ontdek alle foto's van deze spetterende namiddag via onderstaande button.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in